Wijnverkoop

Beste ouders, leden en sympathisanten, 

Nu de zonnige dagen van de lente er weer aankomen is het tijd voor onze jaarlijkse wijnverkoop. Ook dit jaar zal de opbrengst integraal gebruikt worden voor de kampen die we door de coronacrisis op geen andere manier hebben kunnen spijzen. Dit jaar hebben we een assortiment van 6 verschillende wijnen waar u de enige echte jongensscouts van Edegem mee kan sponsoren. Op onze beurt kunnen wij onze leden dan wederom een onvergetelijk kamp voorschotelen.

Zoals jullie zich herinneren van vorig jaar is deze wijnactie de enige manier om inkomsten te verzamelen. Omdat de verkoop vorig jaar een groot succes was, kijken we er naar uit deze voor jullie opnieuw te organiseren. 

De leden worden aangespoord om zoveel mogelijk flessen wijn te verkopen op hun naam. Net zoals bij de Sintactie zullen de 5 beste verkopers beloond worden, steeds de beste verkoper van een tak. Zij krijgen een prijs op kamp.
Vermeld steeds uw eigen naam en de naam van het lid.

Wat moeten jullie doen?  

  1. De bestellingen worden via onderstaande link geplaatst. Hierop zal u uw keuzes doorgeven en zullen wij deze verder verwerken. U kan bestellen tot en met 1 mei 2021. Wij verzoeken u vriendelijk niet te wachten tot het laatste moment om uw keuze te maken. Op deze manier kunnen wij de leveranciers beter op de hoogte houden en zal uw bestelling foutloos aankomen. Link naar formulier
  2. Betalen kan u op het rekeningnummer: BE61 0016 8436 7917 hierbij vermeldt u Naam + Tak + Wijnverkoop

 Zaterdag 8 mei 2021 kan u uw geplaatste bestellingen afhalen in het welpenlokaal. Exacte uren en regelingen zullen later nog worden meegedeeld aan eenieder die bestelde. 

Bij eventuele vragen zijn wij steeds bereikbaar via mail. We horen graag van u. 

Stevige linker

Wijnteam 85e Elsdonk