Wijnverkoop

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Vanaf heden hebben we besloten om in deze warme lentemaanden een wijnverkoop te organiseren. De aanhoudende zon en het aanhoudend enthousiasme van de leiding om uw jongens op een onvergetelijk zomerkamp te sturen staan hier aan de basis! Ja we blijven er in geloven dat de kampen zullen doorgaan! Er zijn 5 wijnen in de aanbieding voor iedereen die dé jongensscouts van Edegem wilt steunen in deze moeilijke periode. In de bijlage kan u het wijnboekje terugvinden met alle opties in.

Deze nieuwste geldactie hebben we noodgedwongen op touw gezet, de maanden maart en april brengen normaal gezien verscheidene evenementen met zich mee die geld in het laadje zouden brengen. Zo hebben we de jaarlijkse Chicken Run en resonance helaas moeten annuleren door de coronacrisis.

De wijnverkoop zal een belangrijke bron van inkomsten zijn. Deze inkomsten worden weer volledig geïnvesteerd in nieuw scoutsmateriaal (zoals bijvoorbeeld tenten, sjorhout, sportgerief, …), in kampactiviteiten of in het oplappen en vernieuwen van onze lokalen.

De bestellingen kunnen online geplaatst worden via onderstaande link. Daar kan je aanduiden hoeveel en welke flessen wijn u wenst te bestellen. Bestellingen kunnen geplaatst worden tot en met woensdag 17 juni. Daarna sluiten we de online formulieren. Gelieve niet te wachten tot het laatste moment om jullie bestelling door te geven zodat wij onze leveranciers ook op de hoogte kunnen houden.
Link: Bestelformulier wijnverkoop 85e

Betalen kan via overschrijving op BE61 0016 8436 7917 met vermelding van Naam+tak+wijnverkoop.
Wij kunnen ook een factuur maken als u dit wenst.

De leden worden aangespoord om zoveel mogelijk flessen wijn te verkopen op zijn naam. Net zoals bij de Sintactie zullen de 5 beste verkopers beloond worden, steeds de beste verkoper van een tak. Zij krijgen een prijs op kamp.

Zaterdag 27 en zondag 28 juni kunnen de bestellingen afgehaald worden in het welpenlokaal. De exacte regeling zal nog meegedeeld worden in een latere mail aan iedereen die besteld heeft. We willen zien in hoeverre de coronamaatregelen nog gaan veranderen tegen eind juni.

Als u vragen of opmerkingen heeft mag u ons steeds contacteren via mail.

Stevige linker,

Het (nieuwe) 85ste wijnverkoopteam