Sint-actie

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Sinds enkele weken loopt onze wel gekende Sint-actie weer.

De Sinterklaasactie is sinds jaar en dag een geweldige traditie op de 85ste  en net als vorig jaar willen we proberen het voorgaande resultaat zeker te evenaren. Sinterklaas heeft immers hulp ingeroepen om hem te helpen bij het verdelen van zijn overheerlijke marsepein, speculaas en chocolade. 

De Sinterklaasactie was en is traditioneel een belangrijke bron van inkomsten. Deze inkomsten worden weer volledig geïnvesteerd in nieuw scoutsmateriaal (zoals bijvoorbeeld tenten, sjorhout, sportgerief, …), in kampactiviteiten of in het oplappen en vernieuwen van onze lokalen.

In de bijgevoegde documenten kan u de sint-actie brief en strookjes vinden met de lekkernijen op die wij allemaal aanbieden. Voor de sint-actie brief klik hier, voor de strookjes klik hier

Indien u onze scouts wil steunen en wat snoepgoed bij ons wil bestellen kan u dat doen door deze strookjes ingevuld af te geven aan de leiding voor 11 november of door uw bestelling door te mailen naar sint@85.be

Wij leveren ook gepersonaliseerde pakketten aan bedrijven en facturatie is mogelijk.

Betalen kan u door over te schrijven op BE61 0016 8436 7917, met vermelding: “Sintactie + naam lid” OF door het gepaste bedrag samen met uw strookjes af te geven aan de leiding in een gesloten enveloppe.
Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest dit jaar,

Met vriendelijke groeten, het 85ste  Sintactieteam

 

Info:      sint@85.be

                  Laurens Krekelbergh: 04 96 64 98 65