Sintverkoop 85e 2022

Beste ouders en leden,

De Sinterklaasactie is sinds jaar en dag een geweldige traditie op de 85e. Het brengt daarnaast ook nog een mooi bedrag op dat gebruikt wordt voor de scoutswerking en scoutskampen. Hierdoor heeft Sinterklaas dit jaar weer onze hulp ingeroepen bij het verdelen van zijn overheerlijke marsepein, speculaas en chocolade.

Naar goede gewoonte trekken de leden (met ouders) de straten in jullie buurt op om aan buren, familie en vrienden onze lekkernijen te verkopen. We voorzien dit jaar een QR-code die de buren, familie en vrienden kunnen scannen en zo op de bestelwebsite komen.  

Jullie kunnen gebruik maken van onze gloednieuwe webshop: https://shop.85.be/nl/11-sint-actie. Het is nodig om uw adres op te geven in het formulier maar deze mag fictief zijn want we gebruiken het niet. Ook is het aanmaken van een account NIET nodig. Indien je hulp nodig hebt bij het bestellen via de webshop contacteer ons. Tips voor verbetering zijn altijd welkom.

Onze lekkernijen blijven uiteraard hetzelfde:

-Speculaas: 5€

-Marsepein 50/50 (500g): 7,5€

-Chocolade (wit, puur; melk, gemengd): 7,5€

-Sinterklaaspakket: 14€

De lekkernijen kunnen jullie 4 december ophalen aan de scouts tussen 12 en 14 uur! Er volgt nog een mail over hoe deze ophaling zal verlopen.

Met vriendelijke groeten

Het Sint Team

Sint@85.be  voor contact